Manden

Als Kruidenier verzorgen wij tal van manden : ontbijtmanden, fruitmanden & geschenkmanden.

Fruitmanden

fruitmanden afbeelding

Als kruidenier verzorgen wij ook heel wat fruitmanden. Van groot tot klein & mooi gepresenteerd. De bestelde manden kunnen zelfs aan huis geleverd worden.

Ontbijtmanden

ontbijtmanden afbeelding

Als "Kruidenier" zijn wij uitermate geschikt voor het maken & leveren van ontbijtmanden aangezien we alle onderdelen in huis hebben (pistolets, charcuterie, yoghurt, ...).

Een standaard ontbijtmand voor 2 personen bestaat voornamelijk uit : een mand met nieuwe keukenhanddoek erin, een fles vers fruitsap van Materne, iets van peperkoek, chocolade matinettes, speculoos, per persoon een croissant, een koffiekoek en 2 pistolets, een assortiment vers gesneden charcuterie, iets van yoghurt, confituur & de vrije ingeving van het moment. De ontbijtmand wordt op een afgesproken tijdstip geleverd. De ontbijtmand kan aangevuld worden met bijvoorbeeld een fles cava of andere wensen. Alles is bespreekbaar. De prijs kan je best even opvragen.

Geschenkmanden

geschenkmanden afbeelding

Het hoeft niet enkel fruit te zijn natuurlijk. Je kan een combinatie maken van fruit met zoetigheden & eventueel een flesje drank erbij.